Aan een lange weg langs de Oceaan vlakbij Matara staat op een droomplekje direct aan het water, het Strandhuis Sri Lanka:  Villa Sloot. Een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen en de batterijen weer op te laden. Een stukje luxe met palmbomen en prachtige zonsondergangen op je eigen privé-strand.

Villa Sloot staat direct aan het strand en heeft een prachtig wijds uitzicht over de oceaan, waar je zelfs vaak de traditionele vissers hun werk kunt zien doen, balancerend op stokken die ze in het zand steken. Na iedere duik kun je je direct afspoelen onder de tuindouche.

De hele dag door verandert het uitzicht van kleur, om zich ’s avonds meestal te manifesteren in de meest dramatisch gekleurde zonsondergangen. Een unieke ervaring zo recht voor de deur iedere dag. 

Het is een schoon en rustig stuk strand, breed en met prachtige snorkelmogelijkheden. 
Hier kun je écht in alle rust bijkomen van je drukke baan in Nederland, of misschien een goede rustpauze nemen tijdens je wereldreis en bovendien een geweldige uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Villa Sloot is met recht een uniek Strandhuis en biedt een ervaring die men niet snel zal vergeten.

Bekijk onze website voor meer info, foto’s en reserveringen! 

 

Strandhuis Villa Sloot Sri Lanka
Strandhuis 'Villa Sloot' Sri Lanka